Skip links

Wensmeditatie op 3 januari 2020

Wensmeditatie op vrijdag 3 januari 2020

Zoals jullie weten hebben we ieder jaar weer onze bijzondere wensmeditatie ! We zullen niet alleen samen mediteren, maar ook onze intenties opschrijven voor het nieuwe jaar. Je kunt het zien als een moment waarbij je terugkijkt op 2019 en richting geeft aan het jaar 2020.
Transformeer je leven door je gedachten te transformeren
Er komt heel wat oefening bij kijken wil je in ieder moment je eigen gedachten kunnen observeren zonder dat je ermee geïdentificeerd bent. Met andere woorden: je gedachten stromen voorbij, maar je handelingen en je gedrag laten zich niet door deze gedachtestroom beïnvloeden.
Ik stel meestal de volgende vraag: “Wiens geest zal sneller tot verstilling en tevredenheid komen? Iemand met negatieve of iemand met positieve gedachten? Het antwoord is vanzelfsprekend. Iemand die positieve gedachten heeft, komt sneller tot rust en kan meestal makkelijker zijn eigen gedachten aanschouwen. Het hebben van zuivere (positieve) gedachten vormen niet alleen een goede basis om tot diepere realisaties te komen, je zult merken dat je door zuivere gedachten ook meer positieve dingen zult aantrekken in je eigen leven.
Wat gaan we doen?
Op 3 januari zullen we samen een uur mediteren en daarna schrijven we met zijn allen onze positieve intenties op voor het jaar 2020. Je positieve intenties bergen we op in een grote envelop en halen we een jaar later weer tevoorschijn. Sommigen van jullie hebben hun brieven vorig jaar bij ons ingeleverd en die kun je deze avond weer teruglezen. Het is altijd weer wonderbaarlijk om te zien hoe je intenties invloed hebben op je leven!
Mijn laatste sessie in NL
Zoals jullie weten vertrek ik op 7 januari. Mocht je het nog leuk vinden om samen te mediteren en afscheid te nemen, kom dan gezellig langs.
 
Deelname
Deelname aan deze avond is gratis
Start: 20:00
Ingang: via de brandtrap aan de achterkant van het pand.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@innermindcenter.com

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie