Skip links

Vacature osteopaat

Vacature osteopaat

We zijn op zoek naar een osteopaat
We zijn op zoek naar een enthousiaste osteopaat die gemotiveerd is om zijn patienten zo goed mogelijk te helpen. Binnen het Inner Mind Center werken we met een enthousiast team aan het welzijn van onze patiënten. Door samen te werken komen we vaak tot betere behandelresultaten en kunnen we tegelijkertijd van elkaar leren.

Op dit moment hebben we plek voor een osteopaat in Oegstgeest en eventueel later ook in Den Haag. Het gaat in eerste instantie om de maandagen en dinsdagen. Daarna zou er uitgebreid kunnen worden naar meerdere dagen.

Over het Inner Mind Center
Het Inner Mind Center is een dynamisch gezondheidscentrum waar lichamelijke en mentale gezondheidsklachten worden behandeld door een bevlogen jong team (zie hier de therapeuten). We proberen klachten van meerdere kanten te belichten en zo ook een multidisciplinaire aanpak aan te bieden. Ook behandelen we veelvuldig baby’s en kinderen.
We zijn gevestigd in Den Haag en Oegstgeest en we zijn op zoek naar nog meer kundige en leuke collega’s om samen nog veel meer patiënten te kunnen helpen die lange tijd met klachten rondlopen.

Denk je dat onze werkplek en ons team iets voor jou is? Stuur dan gerust een bericht naar info@innermindcenter.com. We nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie