Skip links

Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden

We vinden het belangrijk dat onze patiënten de beste zorg krijgen en geholpen worden om van hun klachten af te komen.

 

Daarom bieden we verschillende behandelingen, trainingen en lessen aan die u perfect ondersteunen in het optimaliseren van uw gezondheid.

Wanneer we denken dat aanvullende ondersteuning vanuit een andere expertise nodig is voor uw herstel, dan verwijzen we door naar en werken we samen met andere therapeuten, experts en professionals.

Evelien Krijgsheld

Evelien Krijgsheld

GZ-psycholoog

Door persoonlijke ervaring en ervaringen vanuit de praktijk is gebleken dat de behandeling beter kan beklijven en efficiënter is, wanneer er naast psychologische behandeling ook behandeling plaatsvindt gericht op het lichaam. Evelien is eigenaar van Bloom Oegstgeest; psychologiepraktijk voor vrouwen, en heeft met het IMCV, en in het bijzonder met Niels, hierin een waardevolle samenwerking gevonden.

Marit Krediet

Marit Krediet

Mindfulness-trainer

Ik ben een afgestudeerde psycholoog aan de universiteit van Leiden. Na mijn studie heb ik gewerkt in verschillende praktijken binnen de generalistische en specialistische GGZ, waar ik mijn GZ-registratie heb behaald. Sinds 2012 ben ik een BIG geregistreerde GZ-psycholoog en lid van de beroepsvereniging voor psychologen NVGZP.

Mede door mijn achtergrond als fysiotherapeut en mijn behoefte om mijn kennis van lichaam en geest te combineren, heb ik mij aangesloten bij het ParkinsonNet. Ik heb ervaring opgedaan in de behandeling van de psychische problemen die kunnen voorkomen bij patiënten met de ziekte van Parkinson of een andere chronische ziekte. Ook begeleid ik regelmatig partners van chronisch zieke mensen. Tevens heb ik brede ervaring opgedaan in de GGZ met volwassenen (vanaf 18 jaar) met lichamelijke klachten waar geen medische oorzaak voor gevonden kon worden, angstklachten en stemmingsklachten (o.a. depressies) en klachten na traumatische gebeurtenissen. De methodieken waar ik vooral mee werk zijn cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, inzichtgevende therapie en EMDR. Ik bied behandelingen in het kader van de generalistische basis GGZ.

× Chat met ons