Skip links

Retraite Thailand – januari/februari 2023

Retraite in Thailand – januari/februari 2023

Het heeft even geduurd vanwege de pandemie, maar we zijn eindelijk weer zover dat we een nieuwe retraite (Mind Retreat Program) hebben kunnen plannen in Thailand. Niels heeft inmiddels ook officieel toestemming gekregen van zijn leermeester in de tempel om met een selectieve groep deelnemers langs te kunnen komen. De retraite begint op 30 januari 2023 en zal eindigen op 8 februari. Het is dan ook fijn om voor de 30e al in Thailand te zijn. Daarnaast ben je vrij om eerder naar Thailand te reizen of langer te blijven om meer te kunnen zien van het land.

De retraite naar Thailand is altijd het hoogtepunt van het jaar en kan een levensveranderende ervaring voor je zijn waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken. Ben je serieus geïnteresseerd om mee te gaan, dan kun je via de onderstaande link meer informatie vinden over de retraite.

Voor de retraite zal er een informatiebijeenkomst zijn op donderdag 24 november vanaf 19:00 uur om je te voorzien van alle praktische details. Alle noodzakelijke praktische informatie is te lezen op de retraitepagina. Na je aanmelding kan het zo zijn dat we een intakegesprek met je inplannen zodat we kunnen inschatten of deze retraite echt bij jou past en of het op het juiste moment voor je komt.

 

 

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie

  1. Ik heb het gemist maar wat zou ik graag meegaan naar Chiang Mai voor een retraite zoals deze aangeboden werd in jan. 2023. Mocht deze retraite weer aangeboden worden dan houd ik me aanbevolen. Hartelijke gr. Monique