Skip links

Retraite

Retraite in Nederland en Thailand

Welkom! Wat leuk dat u interesse heeft in een van onze retraites. Onze meest spraakmakende retraite vind uiteraard plaats in Thailand. Samen mediteren en onderwezen worden door boeddhistische monniken is een belevenis en ervaring die u nooit meer zult vergeten.

Na intensief te hebben gemediteerd, in een van de bijzonderste tempels van Thailand, zult u met een andere kijk op de wereld terugkomen in Nederland. Voor diegenen die liever een retraite dicht bij huis zoeken bieden we regelmatig ook retraites aan binnen Nederland of Europa. Door te klikken op bovenstaande retraites krijgt u meer informatie te zien.

Onze retraites

Kom tot rust en creëer diepgang

Inner Mind Center - Vipassana
Meer informatie

Vipassana Nederland

Ervaar tijdens deze 5-daagse vipassana-retraite wat nóg meer persoonlijke verdieping jou brengt.

Inner Mind Center - Weekendretraite
Meer informatie

Weekendretraite

Heb jij de 1-daagse retraite al eens gevolgd of ben je meteen toe aan een grotere uitdaging? Laat je dan inspireren door mee te doen aan onze weekendretraite.

Inner Mind Center - Vipassana Thailand
Meer informatie

Vipassana Thailand

Mediteer mee met de monniken in Thailand en ervaar het leven in één van de meest unieke en authentieke tempels in het noorden van Thailand. Deze ervaring is zeer indrukwekkend en transformeert uw leven op een positieve manier.

Wat kan ik verwachten?

Een retraite heeft als doel om een langere periode intensief te mediteren. Verwacht een intensief weekend met veel meditatie en daarnaast ook genoeg ruimte voor beweging en lekkere maaltijden.

De retraites zal worden begeleid door meditatieleraar Niels de Stürler Boekwijt.  Hij wordt al sinds 6 jaar persoonlijk getraind door Thaise boeddhistische monniken in het noorden van Thailand. Niels is dit jaar zelf voor een periode monnik geweest en weet als geen ander hoe het is om op het hoogste niveau mee te trainen. Hij leert u authentieke meditatietechnieken zoals die in Thailand beoefend worden. Tijdens een verblijf in Thailand zal u ook persoonlijk worden begeleid door boeddhistische monniken.

× Chat met ons