Skip links

Mindfulness

Mindfulness voor particulieren

Wil je alles leren over mindfulness dan ben je bij ons Inner Mind Institute aan het juiste adres. We hebben dit instituut speciaal opgericht voor al onze mindfulnessactiviteiten. Zowel beginners als vergevorderden kunnen bij ons terecht om meer te leren over mindfulness. Om bij ons van start te gaan heb je geen ervaring nodig. Stap voor stap leren we je de juiste mindfulnesstechnieken aan die je meteen kunt toepassen in het dagelijks leven.

Bij het Inner Mind Institute kun je regelmatig cursussen, trainingen en retraites volgen. Kijk op de website voor meer informatie.

Ik wil beginnen met mindfulness

Heb je nog nooit iets met mindfulness gedaan en wil je een start maken? Dan kun je je aanmelden bij het Inner Mind Institute voor de cursus The Essence Of Mindfulness – The Four Foundations of Mindfulness. Dit is de introductiecursus waarbij je de eerste basistechnieken leert.

Deze cursus is een goed startpunt als mindfulness & meditatie nieuw voor jou is, maar zelfs als je al een meer gevorderde beoefenaar bent of deze cursus eerder hebt gevolgd, zul je nog steeds veel leren en diepere inzichten en wijsheid ontwikkelen. Bovendien biedt deze cursus je een wekelijks trainingsschema om je oefenroutine te ondersteunen!

Onze docenten hebben jarenlange ervaring in de beoefening van mindfulness en nemen je stapsgewijs mee in het leerproces. Je zult zien dat je snel de voordelen gaat ervaren en hoe vaker je oefent hoe groter het resultaat zal zijn.

Wil je afkomen van bepaalde mentale of lichamelijke problemen dan hebben we een specialistisch team van osteopaten, coaches en mindfulnessdocenten die je hierbij kunnen begeleiden.

Wil je liever één-op-één begeleiding, dan kan dat uiteraard ook. Neem dan contact met ons op.

Ik ben bekend met mindfulness en wil meer…

Ben je bekend met mindfulness en heb je bijvoorbeeld een 8-weekse (MBSR) introductiecursus gevolgd dan kun je bij het Inner Mind Institute meer leren over mindfulness.

We bieden ook trajecten aan waarbij we je meenemen naar diepere vormen van mindfulness. Dit kan bij ons op verschillende manieren:

  • Ik zoek verdieping door mee te doen aan een van de retraites;
  • Ik wil mezelf ontwikkelen met een persoonlijk mindfulnesstraject;
  • Ik wil mindfulnessdocent worden en volg graag de opleiding;

Start: maandagavond 24 oktober 2022 (7 weken)
Elke maandag, 6 sessies (90min) van 19.30 tot 21.00u
Een zaterdag, 7e sessie, Mind Retreat (5 uur) van 07.00 tot 12.00u

In 7 weken leer je de nieuwste inzichten in mindfulness en vele mindfulnesstechnieken. Daarnaast leer je hoe je mindfulness kunt integreren in je dagelijkse activiteiten.

Oefen samen met een klein gezelschap in deze 7 zeer effectieve live mindfulness-sessies. Na het voltooien van deze eerste cursus, zul je in staat zijn om bewuster door het leven te gaan, en de technieken die je leert kunnen je helpen uitdagingen te overwinnen, zoals een drukke geest, angst, stress en een laag zelfbeeld.

De kosten voor deze 7 weken bedragen 450 euro.

Begeleiding door Christianne de Stürler, MRP-Trainer bij het Inner Mind Center. Zij leert jou wat de essentie van mindfulness is, en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

Niels de Stürler Boekwijt
Inner Mind Training door Niels de Stürler Boekwijt

Oprichter van het Inner Mind Center. Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde…

Lees meer over Niels de Stürler Boekwijt
MRP-trainer Christianne de Sturler Boekwijt

Ik leer je graag wat mindfulness je in het dagelijks leven kan brengen.

Lees meer over Christianne de Sturler Boekwijt
× Chat met ons