Skip links

Mindfulness

Mindfulness voor particulieren

Wil je alles leren over mindfulness dan ben je bij ons Inner Mind Institute aan het juiste adres. We hebben dit instituut speciaal opgericht voor al onze mindfulnessactiviteiten. Zowel beginners als vergevorderden kunnen bij ons terecht om meer te leren over mindfulness. Om bij ons van start te gaan heb je geen ervaring nodig. Stap voor stap leren we je de juiste mindfulnesstechnieken aan die je meteen kunt toepassen in het dagelijks leven.

Bij het Inner Mind Institute zijn in elk geval dit jaar ALLE LESSEN OP DONATIEBASIS! Jij bepaalt dus zelf je prijs voor een cursus mindfulness! Daarnaast word je begeleid door Niels. Niels was vorig jaar monnik in een boeddhistische tempel in Thailand en deelt in de cursus de meest diepgaande technieken op het gebied van mindfulness, die jou zeker van je stress, angst, woede, onzekerheid, burn-out of depressie af kunnen helpen.

Ik wil beginnen met mindfulness

Heb je nog nooit iets met mindfulness gedaan en wil je een start maken? Dan kun je je aanmelden voor een proefles en kunnen we je de eerste basistechnieken leren. Onze docenten hebben jarenlange ervaring in het beoefening van mindfulness en nemen je stapsgewijs mee in het leerproces. Je zult zien dat je snel de voordelen gaat ervaren en hoe vaker je oefent hoe groter het resultaat zal zijn. Wil je afkomen van bepaalde mentale of lichamelijke problemen dan hebben we een specialistisch team van osteopaten, coaches en mindfulnessdocenten die je hier vanaf kunnen helpen.

Een mindfulnesssessie duurt zo’n 1 tot 1,5 uur per keer. De groepssessies zullen begeleid worden door onze mindfulnessdocenten en mocht je extra begeleiding/coaching nodig hebben naast de normale sessies dan is het zelfs mogelijk om persoonlijk te worden begeleid. De mensen die deelnemen aan onze mindfulness-sessies leren elkaar op een natuurlijke manier kennen en met zijn allen zorgen we voor een goede sfeer waar iedereen zich bij welkom voelt.

Ik ben bekend met mindfulness en wil meer…

Ben je bekend met mindfulness en heb je bijvoorbeeld een 8-weekse (BMSR) introductiecursus gevolgd dan kun je bij ons meer leren over mindfulness. De wekelijkse mindfulness-sessies zorgen er niet alleen voor dat je je eigen mindfulnessbeoefening onderhoudt, maar we bieden ook trajecten aan waarbij we je meenemen naar diepere vormen van mindfulness. Dit kan bij ons op verschillende manieren:

  • Ik wil vaker de wekelijkse mindfulness-sessies volgen;
  • Ik zoek verdieping door mee te doen aan een van onze retraites;
  • Ik wil mezelf ontwikkelen met een persoonlijk mindfulnesstraject;
  • Ik wil mindfulnessdocent worden en volg graag een opleiding;
Tijdstippen mindfulness-sessies ’s ochtends

Maandagochtend

10:00-11:00

Vrijdagochtend

10:00-11:00

Zondagochtend (mindful wandelen buiten)

10:00-12:00

Tijdstippen mindfulness-sessies ’s avonds

Maandagavond

19:00-21:00

Deze sessie wordt continu begeleid door Hugo Zwarts

Woensdagavond

19:00-21:00

Deze sessie wordt continu begeleid door Hugo Zwarts

Let op: Er is geen mindfulness op de volgende dagen

Goede Vrijdag: vrijdag 10 april 2020
Eerste Paasdag: zondag 12 april 2020

Tweede Paasdag: maandag 13 april 2020

Koningsdag: maandag 27 april 2020
Bevrijdingsdag: dinsdag 5 mei 2020

Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei 2020

Eerste Pinksterdag: zondag 31 mei 2020

Tweede Pinksterdag: maandag 1 juni 2020
Eerste Kerstdag: vrijdag 25 december 2020

Tweede Kerstdag: zaterdag 26 december 2020

Oudjaarsdag: donderdag 31 december 2020

Is onze mindfulnesstraining intensief?

De meeste deelnemers verwachten dat de training erg zwaar is, maar na de eerste trainingssessie hebben ze al snel door dat het goed vol te houden is.

Tarieven
Meditatie & Mindfulness
Proefles
Gratis
Meditatie & Mindfulness
Maandabonnemnent (1x p/w)
€50,00
Studenten: €25,00
Mindfulness & Yoga
Maandabonnement (onbeperkt)
€65,00
Studenten: €35,00
Meditatie & Mindfulness
10-rittenkaart (half jaar geldig)
€150,00
Studenten: €100,00

Volg je bij ons de Opleiding Mindfulness? Dan krijg je 50% korting op het yoga-abonnement of de yoga-tienrittenkaart!

De kosten kunnen mogelijk worden afgetrokken bij de belastingdienst als bedrijfskosten of als een persoonsgebonden aftrek.

Het bedrag voor de training wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.

Gratis Proeftraining

Wilt u ervaren of mindfulness iets voor u is, meld u zich dan via het inschrijfformulier aan voor een gratis proeftraining.

Aanmelding mindfulness

Als je geïnteresseerd bent in een proeftraining, of als je een abonnement wilt, meld je dan aan via de link op deze pagina (rechts bovenaan).

Heb je nog vragen of wil je eerst je situatie bespreken? Mail dan naar info@innermindcenter.com of bel ons op 06-22 70 66 07.

Niels de Stürler Boekwijt
Inner Mind Training door Niels de Stürler Boekwijt en Hugo Zwarts (in opleiding)

Oprichter van het Inner Mind Center. Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde…

Lees meer over Niels de Stürler Boekwijt
× Chat met ons