Skip links

Mindfulness

Mindfulness voor particulieren

Onze meditatie- en mindfulnessbeoefening is een diepe vorm van mindfulness. Mindfulness is altijd diepgaand, alleen hebben de meeste mensen dit nog niet ervaren omdat er aardig wat oefening bij komt kijken voordat we de mindfulness beheersen. De reguliere mindfulnesscursus van acht weken is een cursus waarbij de deelnemer kennismaakt met wat mindfulness inhoudt. Helaas stoppen de meeste mensen nadat ze de cursus hebben gevolgd.

Tijdens onze mindfulness-sessies duik je dieper in de beoefening waardoor de impact groter zal zijn op je dagelijks leven. Hierdoor wordt het makkelijker om de mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Bijna iedereen blijft de beoefening voortzetten nadat ze onze mindfulness hebben gevolgd. Dit komt door de eenvoud en de specifieke aanpak van deze training. Je kunt onze mindfulnesstraining beschouwen als een vervolg op de reguliere mindfulnesscursus. Wil je een mindful leven leiden, dan spelen geduld en tijd een grote rol.

Een mindfulnesssessie duurt 2,5 uur per keer waarvan u ongeveer een uur begeleiding krijgt (op de woensdag avond is er twee uur begeleiding). Is dit in het begin te intensief dan is het mogelijk om te starten met een uur per keer. De training wordt gedaan in een kleine groep van maximaal 5 à 6 deelnemers. Als het weer het toelaat, kunnen de trainingen ook buiten gedaan worden. Wilt u stap voor stap meer leren over de mindfulness dan kunt u ons lesmateriaal bestellen. U krijgt dan toegang tot onze online syllabi.

De sessies hebben het meest effect als ze drie keer per week worden beoefend voor een langere periode. Voor sommige deelnemers is dat niet haalbaar en dan maken we andere indeling.

Inlooptijden op maandag, woensdag en vrijdag

08:00-10:30

10:00-12:30

WOENSDAGAVOND

19:00 – 21:00

Let op: Er is geen mindfulness op de volgende dagen

Goede Vrijdag: vrijdag 19 april 2019
Tweede Paasdag: maandag 22 april 2019
Bevrijdingsdag: maandag 5 mei 2019
Tweede Pinksterdag: maandag 10 juni 2019
Eerste Kerstdag: woensdag 25 december 2019

Is onze mindfulnesstraining intensief?

De meeste deelnemers verwachten dat de training erg zwaar is, maar na de eerste trainingssessie hebben ze al snel door dat het goed vol te houden is.

Tarieven
Meditatie & Mindfulness
Proefles
Gratis
Meditatie & Mindfulness
Maandabonnemnent (1x p/w)
€50,00
Studenten: €25,00
Mindfulness & Yoga
Maandabonnement (onbeperkt)
€65,00
Studenten: €35,00
Meditatie & Mindfulness
10-rittenkaart (half jaar geldig)
€150,00
Studenten: €100,00

Volg je bij ons de Opleiding Mindfulness? Dan krijg je 50% korting op het yoga-abonnement of de yoga-tienrittenkaart!

De kosten kunnen mogelijk worden afgetrokken bij de belastingdienst als bedrijfskosten of als een persoonsgebonden aftrek.

Het bedrag voor de training wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.

Gratis Proeftraining

Wilt u ervaren of mindfulness iets voor u is, meld u zich dan via het inschrijfformulier aan voor een gratis proeftraining.

Aanmelding mindfulness

Als je geïnteresseerd bent in een proeftraining, of als je een abonnement wilt, dan kun je dit formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen of wil je eerst je situatie bespreken? Mail dan naar info@innermindcenter.com of bel ons op 06-22 70 66 07.

Niels de Stürler Boekwijt
Inner Mind Training door Niels de Stürler Boekwijt en Hugo Zwarts (in opleiding)

Oprichter van het Inner Mind Center. Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde…

Lees meer over Niels de Stürler Boekwijt
× Chat met ons