Skip links

Particulieren

Inner Mind Training voor particulieren

De Inner Mind Training is een diepe vorm van mindfulness. Mindfulness is altijd diepgaand, alleen hebben de meeste mensen dit nog niet ervaren omdat er aardig wat oefening bij komt kijken voordat we de mindfulness beheersen. De reguliere mindfulnesscursus van acht weken is een cursus waarbij de deelnemer kennismaakt met wat mindfulness inhoudt. Helaas stoppen de meeste mensen nadat ze de cursus hebben gevolgd.

Tijdens de Inner Mind Training duik je dieper in de beoefening waardoor de impact groter zal zijn op je dagelijks leven. Hierdoor wordt het makkelijker om de mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Bijna iedereen blijft de beoefening voortzetten nadat ze de Inner Mind Training hebben gevolgd. Dit komt door de eenvoud en de specifieke aanpak van deze training. Je kunt de Inner Mind Training beschouwen als een vervolg op de reguliere mindfulnesscursus. Wil je een mindful leven leiden, dan spelen geduld en tijd een grote rol.

De IM-Training duurt 2,5 uur per keer waarvan u een half uur begeleiding krijgt (op de woensdag avond is er twee uur begeleiding). Is dit in het begin te intensief dan is het mogelijk om te starten met een uur per keer. De training wordt gedaan in een kleine groep van maximaal 5 à 6 deelnemers. Als het weer het toelaat, kunnen de trainingen ook buiten gedaan worden. Wilt u stap voor stap meer leren over de mindfulness dan kunt u ons lesmateriaal bestellen. U krijgt dan toegang tot onze online syllabi.

De sessies hebben het meest effect als ze drie keer per week worden beoefend voor een langere periode. Voor sommige deelnemers is dat niet haalbaar en dan maken we andere indeling.

Inlooptijden op maandag, woensdag en vrijdag

MAANDAG

10:00-11:00

19:00-21:30

 

WOENSDAGAVOND

19:00 – 21:00

 

VRIJDAGOCHTEND

10:00-11:00 (geen begeleiding; zelfstandige training. Docent aanwezig voor vragen.

Let op: Er is geen IM-training op de volgende dagen

Goede Vrijdag: vrijdag 10 april 2020
Eerste Paasdag: zondag 12 april 2020

Tweede Paasdag: maandag 13 april 2020

Koningsdag: maandag 27 april 2020
Bevrijdingsdag: dinsdag 5 mei 2020

Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei 2020

Eerste Pinksterdag: zondag 31 mei 2020

Tweede Pinksterdag: maandag 1 juni 2020
Eerste Kerstdag: vrijdag 25 december 2020

Tweede Kerstdag: zaterdag 26 december 2020

Oudjaarsdag: donderdag 31 december 2020

Is de IM-Training intensief?

De meeste deelnemers verwachten dat de training erg zwaar is, maar na de eerste trainingssessie hebben ze al snel door dat het goed vol te houden is.

Tarieven

Klik hier om de tarieven te bekijken. De kosten kunnen mogelijk worden afgetrokken bij de belastingdienst als bedrijfskosten of als een persoonsgebonden aftrek.

Gratis Proeftraining

Wilt u ervaren of de IM-training iets voor u is, meld u zich dan via het inschrijfformulier aan voor een gratis proeftraining.

Aanmelding Inner Mind Training

Als je geïnteresseerd bent in een proeftraining, of als je een abonnement Inner Mind Training wilt, klik dan op een van de links in de blokjes rechts bovenaan deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je eerst je situatie bespreken? Mail dan naar info@innermindcenter.com of bel ons op 06-22 70 66 07

Niels de Stürler Boekwijt
Inner Mind Training door Niels de Stürler Boekwijt en Hugo Zwarts (in opleiding)

Oprichter van het Inner Mind Center. Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde…

Lees meer over Niels de Stürler Boekwijt
× Chat met ons