Skip links

2e bijeenkomst Life Coaching by Rosa Winkel

Life coaching by Rosa Winkel

In juni is Rosa Winkel gestart met maandelijkse bijeenkomsten Life Coaching. Hierin kun je aan persoonlijke vragen of thema’s werken op het gebied van o.a. werk, relaties, familie, dromen en doelen. In deze bijeenkomsten versterk je de relatie met jezelf door bijvoorbeeld te werken aan zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen stellen, helderheid over wie je bent en wat je doet, zodat je een tevreden en gelukkig leven kunt leiden.

Intieme groepssessies

De les is een intieme groepssessie, waarbij je in een veilige, open en ondersteunende omgeving de mogelijkheid krijgt om persoonlijke ervaringen te delen en samen aan het werk te gaan.

“Deze sessies zijn ontzettend waardevol, mede doordat Rosa je enorm goed begeleidt bij jouw persoonlijke vraagstuk of thema. Ze gaat verder dan de theorie en combineert inzichten vanuit verschillende invalshoeken met mindfulness en haar eigen intuïtie. Hierdoor blijf je niet hangen in analyses en verhalen over jezelf, maar kom je echt tot de kern, met een praktische uitwerking als mooi gevolg!”

 

Extra events:

2 Juli Klankschalenconcert & healing

3 juli Masterclass met Master Tanadith

4 Juli 5-daagse vipassana retraite

Practical information

Datum: Dinsdag 9 Juli 2019
Tijd: 19:30-21:30
Kosten: €20,- (pay in cash/contant betalen)
Aanmelden: via onderstaand aanmeldformulier

Aanmelding

Meld je hier aan voor de bijeenkomst Life Coaching op dinsdag 9 juli 2019.

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie