Skip links

Yoga

Yoga

Yoga is een hele mooie manier om te ontspannen en in beweging te komen. Als je een baan of leven hebt waarbij je veel met je hoofd bezig bent of bijvoorbeeld lang moet zitten. Maar ook als je meer kracht wilt opbouwen of meer flexibiliteit in je lichaam wilt creëren, is yoga uitermate geschikt.

Van oorsprong is yoga bedoeld om je voor te bereiden op de meditatie. Bij het Inner Mind Center combineren we yoga en meditatie dan ook met elkaar.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga, waarin posities langer worden vastgehouden. Dit maakt het een uitermate geschikte vorm ter voorbereiding op meditatie.

De houdingen en oefeningen zijn gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Daarnaast ondersteunt het ook de osteopathische behandelingen, omdat het de glijvlakken van de organen en gewrichten in beweging houdt.

Praktische informatie
Kim van den Anker

De yogalessen worden gegeven door Kim van den Anker. Kim beoefent zelf al 15 jaar yoga: Vijnana, Iyengar, Vinyasa, Hatha, en Yin yoga. Ze heeft les gehad van ‘world teachers’ en in Amsterdam bij de Nieuwe Yogaschool…

Lees meer over Kim van den Anker

Elke maandagavond van 19:30-20:45 uur.

Elk kwartaal is er een inhaalmoment dat aan de deelnemers gecommuniceerd wordt. Als je een abonnement hebt, maar je mist een les door bijv. ziekte of vakantie, dan kun je de les op dit moment inhalen.

Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, wordt er geen les gegeven.

Inner Mind Center Oegstgeest, ingang op nr. 40 K (middenplein)

De lessen worden gegeven in de grote zaal.

Je kunt kiezen uit een maandabonnement (via automatische incasso) dat automatisch wordt verlengd. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om op te zeggen. Bekijk de algemene voorwaarden.

Wil je wat flexibeler zijn in het volgen van de lessen, dan kun je kiezen voor een tienrittenkaart. Deze kaart is een half jaar geldig.

Proefles
Gratis
Maandabonnement
€50,00 per maand
Maandabonnement (onbeperkt mindfulness & yoga)
€65,00 per maand
10-rittenkaart (half jaar geldig)
€150,00
Privéles
€60,00

Bekijk hier alle tarieven voor onze lessen.

Aanmelden
× Chat met ons