Skip links

Yoga Oegstgeest

Yoga bij het Inner Mind Center

Op zoek naar yoga in Oegstgeest? Kom naar het Inner Mind Center in Oegstgeest. Spring op de fiets en kom langs om te genieten van een moment voor jezelf. Geef jezelf de aandacht die je verdient, train je lichaam en geest, en kom weer terug in het moment.
Yoga: voor fysieke én mentale kracht en flexibiliteit
Bij het Inner Mind Center geloven we dat yoga en mindfulness hand in hand gaan, en elkaar versterken. In onze yogalessen kom je tot ontspanning door in beweging te komen. Yoga is de ideale bewegingsvorm voor wanneer je een baan of leven hebt waarbij je veel met je hoofd bezig bent of lang moet zitten. Maar ook als je meer kracht wilt opbouwen of meer flexibiliteit in je lichaam wilt creëren.
Onze yogalessen houden je lichaam soepel en ondersteunen tevens onze osteopathische behandelingen.
Yoga in een prachtige ruimte!
De yogales wordt gegeven in onze prachtige ruime en lichte zolderzaal. Je kunt gebruik maken van onze yogamatten, bolsters, meditatiekussens, meditatiematten en fleecedekens, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen materiaal mee te nemen.
Meditatie en mindfulness
klankschaal
De yogastijlen bij het Inner Mind Center
Je kunt bij ons terecht voor verschillende yogastijlen. Op maandagavond kun je meedoen met de les yin yoga (eind november verplaatst deze avond naar de donderdagavond) en vanaf eind november starten we ook hatha yoga. Hou deze pagina in de gaten!
Kim van den Anker

De yogalessen worden gegeven door Kim van den Anker. Kim beoefent zelf al 15 jaar yoga: Vijnana, Iyengar, Vinyasa, Hatha, en Yin yoga. Ze heeft les gehad van ‘world teachers’ en in Amsterdam bij de Nieuwe Yogaschool…

Lees meer over Kim van den Anker

Elke maandagavond van 19:30-20:45 uur.

Vanaf 19 november hatha yoga op dinsdagavond van 19:30-20:45 uur.

Vanaf 25 november verplaatst de maandagavondles naar donderdagavond van 19:30-20:45 uur.

Elk kwartaal is er een inhaalmoment dat aan de deelnemers gecommuniceerd wordt. Als je een abonnement hebt, maar je mist een les door bijv. ziekte of vakantie, dan kun je de les op dit moment inhalen.

Op feestdagen wordt er geen les gegeven.

Het Inner Mind Center Oegstgeest bevindt zich in een mooi historisch gebouw: het oude klooster Duinzigt aan de Rhijngeesterstraatweg 40-D.

In de avond is de ingang op nr. 40 K (middenplein) geopend.

De lessen worden gegeven in de mooie, rustige en lichte zolderzaal, waar ook de mindfulnesstrainingen plaatsvinden.

Je kunt kiezen uit een maandabonnement (via automatische incasso). Je hebt de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen (voor het einde van de maand; je abonnement loopt daarna nog 1 maand door). Bekijk de algemene voorwaarden.

Wil je wat flexibeler zijn in het volgen van de lessen, dan kun je kiezen voor een tienrittenkaart. Deze kaart is een half jaar geldig.

Proefles
Gratis
Maandabonnement yoga
€50,00 per maand
Maandabonnement (onbeperkt mindfulness & yoga)
€65,00 per maand
10-rittenkaart (half jaar geldig)
€150,00
Privéles
€60,00

Bekijk hier alle tarieven voor onze lessen.

Aanmelden
× Chat met ons