Skip links

Life coaching

Life coaching

In juni is Rosa Winkel gestart met maandelijkse bijeenkomsten Life Coaching. Hierin kun je aan persoonlijke vragen of thema’s werken op het gebied van o.a. werk, relaties, familie, dromen en doelen. In deze bijeenkomsten versterk je de relatie met jezelf door bijvoorbeeld te werken aan zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen stellen, helderheid over wie je bent en wat je doet, zodat je een tevreden en gelukkig leven kunt leiden.
Intieme groepssessies
De les is een intieme groepssessie, waarbij je in een veilige, open en ondersteunende omgeving de mogelijkheid krijgt om persoonlijke ervaringen te delen en samen aan het werk te gaan.

“Deze sessies zijn ontzettend waardevol, mede doordat Rosa je enorm goed begeleidt bij jouw persoonlijke vraagstuk of thema. Ze gaat verder dan de theorie en combineert inzichten vanuit verschillende invalshoeken met mindfulness en haar eigen intuïtie. Hierdoor blijf je niet hangen in analyses en verhalen over jezelf, maar kom je echt tot de kern, met een praktische uitwerking als mooi gevolg!”

Wat doen we?
In de bijeenkomst wordt ingegaan op vragen als:
  • Hoe ontwikkel ik helderheid over wie ik ben en wat mijn doel is in mijn leven?
  • Hoe luister ik naar mijzelf en zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga?
  • Hoe kan ik mijn liefdesleven verbeteren?
  • Hoe ontwikkel ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?
Verdieping en oefeningen
Elke maand zullen we verdieping zoeken in de thema’s Niet-veroordelen, Geduld, Beginner’s Mind, Vertrouwen, Niet-streven, Acceptatie en Loslaten, voortbordurend op de mindfulnesslessen gegeven bij het Inner Mind Center.
Wij doen dit door middel van praktische oefeningen, die je helpen om woorden en inzichten om te zetten in acties, zodat je daadwerkelijk je doel kunt bereiken. Wij zullen tevens onze creativiteit gebruiken om je de mogelijkheid te bieden je bewust te worden van je diepste verlangens en obstakels.
Praktische informatie

Life coaching is een mooie aanvulling op de mindfulnesslessen die bij het Inner Mind Center worden gegeven. Maar ook zonder enige ervaring met mindfulness of meditatie kun je deelnemen.

Profielfoto Rosa Winkel
Rosa is spiritueel life coach en beschikt over een brede kennis in psychologie. Ze is gecertificeerd NLP-deskundige, mindfulnesstrainer MBSR, Breathworker, Spirit Healer & Mediumship, en Biotherapist.
Voor haar workshops en 1 op 1-coaching voert haar hoog ontwikkelde intuïtie de boventoon en zet zij bovenstaande methodieken in waar nodig om mensen te begeleiden op de weg naar zelfrealisatie en een duurzaam gelukkig leven.

Dinsdagavond 9 juli 2019 van 19:30 – 21:30 uur

Met abonnement onbeperkt mindfulness & yoga
gratis
Losse entree
€20,00

Bekijk hier alle tarieven voor onze lessen.

Aanmelden
× Chat met ons