Skip links

Life coaching

Life coaching

Op vrijdag 24 januari is de voorlopig laatste Life Coaching-sessie. Meld je dus snel aan om bij deze 2 uur durende sessie aanwezig te zijn! Wat je ook bezighoudt op dit moment, je kunt het in deze sessie bespreken en ermee aan de slag. Het kan gaan om persoonlijke vragen of thema’s op het gebied van o.a. werk, relaties, familie, dromen en doelen. In deze bijeenkomsten versterk je de relatie met jezelf door bijvoorbeeld te werken aan zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen stellen, helderheid over wie je bent en wat je doet, zodat je een tevreden en gelukkig leven kunt leiden.
Intieme groepssessies
De les is een intieme groepssessie, waarbij je in een veilige, open en ondersteunende omgeving de mogelijkheid krijgt om persoonlijke ervaringen te delen en samen aan het werk te gaan.

“Deze sessies zijn ontzettend waardevol, mede doordat Rosa je enorm goed begeleidt bij jouw persoonlijke vraagstuk of thema. Ze gaat verder dan de theorie en combineert inzichten vanuit verschillende invalshoeken met mindfulness en haar eigen intuïtie. Hierdoor blijf je niet hangen in analyses en verhalen over jezelf, maar kom je echt tot de kern, met een praktische uitwerking als mooi gevolg!”

Wat doen we?
In de bijeenkomst wordt ingegaan op vragen als:
  • Hoe ontwikkel ik helderheid over wie ik ben en wat mijn doel is in mijn leven?
  • Hoe luister ik naar mijzelf en zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga?
  • Hoe kan ik mijn liefdesleven verbeteren?
  • Hoe ontwikkel ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?
Verdieping en oefeningen
Elke maand zullen we verdieping zoeken in de thema’s Niet-veroordelen, Geduld, Beginner’s Mind, Vertrouwen, Niet-streven, Acceptatie en Loslaten, voortbordurend op de mindfulnesslessen gegeven bij het Inner Mind Center.
Wij doen dit door middel van praktische oefeningen, die je helpen om woorden en inzichten om te zetten in acties, zodat je daadwerkelijk je doel kunt bereiken. Wij zullen tevens onze creativiteit gebruiken om je de mogelijkheid te bieden je bewust te worden van je diepste verlangens en obstakels.
Praktische informatie

Wat is life coaching? In de sessies life coaching kun je met al je vragen terecht over jouw leven. Dat is dus heel breed. Life coaching helpt je jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Vanuit jouw talenten en je diepste wensen. Eigenlijk komt het neer op beantwoording van de drie belangrijkste levensvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Persoonlijke ontwikkeling is in een coachingtraject (bijvoorbeeld loopbaancoaching of business coaching) altijd een belangrijke component, maar bij life coaching staan jouw welzijn en geluk voorop. Hoe? Door bewustwording, kijken welke belemmerende overtuigingen en gedachten jou tegenhouden en door verandering!

Waarmee kun je bij een life coach terecht? Van alles! Bijvoorbeeld:

  • Hoe maak ik de juiste keuzes?
  • Hoe weet ik wat goed voor mij is?
  • Hoe krijg ik meer overzicht over mijn leven?
  • Ik heb … een huis, een baan, een relatie, een gezin, maar ik heb het gevoel dat er iets mist.
  • Hoe krijg ik meer evenwicht en balans in mijn leven?
  • Ik heb het gevoel dat ik niet echt kan genieten van wat ik heb.

Life coaching is een mooie aanvulling op de mindfulnesslessen die bij het Inner Mind Center worden gegeven. Maar ook zonder enige ervaring met mindfulness of meditatie kun je deelnemen.

De sessies duren 2 uur en met al je levensvragen – of die nu groot zijn of klein – kun je aan de slag.

Profielfoto Rosa Winkel
Rosa is spiritueel life coach en beschikt over een brede kennis in psychologie. Ze is gecertificeerd NLP-deskundige, mindfulnesstrainer MBSR, Breathworker, Spirit Healer & Mediumship, en Biotherapist.
Voor haar workshops en 1 op 1-coaching voert haar hoog ontwikkelde intuïtie de boventoon en zet zij bovenstaande methodieken in waar nodig om mensen te begeleiden op de weg naar zelfrealisatie en een duurzaam gelukkig leven.

Vrijdag 24 januari, vanaf 19:30 uur

LET OP: Dit is voorlopig de laatste sessie die we organiseren, dus maak gebruik van dit moment!

In onze prachtige meditatiezaal worden de life coaching sessies gegeven.

Inner Mind Center Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 40-d, 2341 BV Oegstgeest

Losse entree
€20,00

Bekijk hier alle tarieven voor onze lessen.

Aanmelden
× Chat met ons