Skip links

LEADERSHIP & MINDFULNESS

LEADERSHIP & MINDFULNESS

TWEE WERELDEN DIE MET ELKAAR WORDEN VERENIGD.

Op zondag 3 november organiseren Joris en ik een Leadership & Mindfulness programma. Het is een pilot training die we voor de tweede keer geven waarin we leadership skills en mindfulness met elkaar verenigen. Het programma zullen we ontwikkelen en gebruiken voor top-level managers (directors, presidents, VP’s en CEO’s). Zoals jullie misschien al weten heb ik de afgelopen 5 jaar dit soort trainingen gegeven binnen Johnson & Jonnson. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit soort trainingen hard nodig zijn op de werkvloer om mindful met elkaar om te kunnen gaan. Anderhalf jaar geleden heb ik Joris Nuijten ontmoet in Frandeux in België. Joris is al ruim 10 jaar executive corporate coach binnen Shell en heeft een dijk aan ervaring als het gaat om het geven van leiderschapstrainingen. Hij is leraar op de Amsterdam Business School en geeft les in coaching en leiderschap aan MBA studenten.

Het is een enorme uitdaging om dit soort trainingen zijn werk te laten doen binnen een corporate wereld. Een bedrijfscultuur veranderen doe je niet zomaar en daar gaan makkelijk een aantal jaar over heen. Met het Inner Mind Center probeer ik een goed voorbeeld te vormen van een organisatie waarbij mindfulness in het middelpunt staat in plaats van begeertes en persoonlijke belangen. Dit heb ik alleen kunnen verwezenlijken doordat ik op persoonlijk niveau werk aan leiderschap en het beoefenen van mindfulness. Daar vanuit ontstaan een heleboel positieve kwaliteiten die we goed kunnen gebruiken.

Waarom Leadership & mindfulness binnen bedrijven?

Zowel mindfulness als leadership skills zorgen voor meer bewustwording. Ben je je meer bewust in de breedste zin van het woord, dan vergroot je niet alleen je adaptatievermogen, maar dan ga je ook steeds duidelijker zien wat voor invloed en effect jouw acties zullen hebben. Met dit inzicht krijg je meer sturing in het leven en weet je beter welke kant je op wil en welke beslissingen daarbij horen. Leiderschap en mindful zijn heb je niet alleen nodig als je een belangrijke functie hebt binnen een organisatie. Deze vaardigheden heb je op elk vlak nodig, op individueel niveau, binnen relaties, bij vrienden en familie.

Pilot

Met deze pilot blenden we onze skills tot één geheel. Het is de bedoeling dat de pilots gezellig en laagdrempelig zijn en dat er ruimte is voor feedback. De eerste pilot die we hebben gehad was erg succesvol en de meesten willen daarom ook meedoen aan de vervolgsessie. We nemen jullie graag mee in dit mooie ontwikkelingsproces.

Meedoen

Alleen als je persoonlijk bent uitgenodigd of via via op deze pagina terecht bent gekomen, kun je meedoen aan deze training. We nemen je mee in een leiderschapsprogramma waarbij je allerlei nieuwe inzichten opdoet over jezelf en leert hoe je deze kunt inzetten in het dagelijks leven. Wil je participeren in dit programma waarbij je proeft van vele mogelijkheden, vul dan onderstaande vragenlijst in. De ingevulde vragenlijst dient tevens als aanmeldformulier voor de training.

 

Locatie: Inner Mind Center (Oegstgeest)
Wanneer: Zondag 3 november van 10:00 tot 16:00
kosten: €35,- incl lunch

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie