Skip links

2 Juli Klankschalenconcert en healing

Klankschalenconcert en healing

Op 2 juli 2019 houden we in het Inner Mind Center een klankschalenconcert en healing. Tijdens het concert word je niet alleen meegenomen door de mooie klanken van de klankschalen maar tegelijkertijd ontstaat er een krachtige energie die helend is. Het concert is de opening en de start van een reeks bijzondere activiteiten (meer info). De healing wordt begeleid door Master Niels, Master Thanadith en sound healer Joël. Door hun krachtige energie wordt je meegenomen in een diepe meditatie. De heling kan beginnen. Meld je nu aan want de plekken zijn beperkt!

Joël van der Putten

Misschien ken je Joël nog van het vorige klankschalenconcert of van het World Peace Meditation Event in Amsterdam. Joël van der Putten is een sound healer en maakt met zijn klankschalen, gong en stem bijzondere klanken die resoneren met je lichaam en geest. De klanken hebben een voelbaar krachtig effect en tijdens de sessie zul je dat ook zeker merken.

Master Niels

De meesten van jullie kennen Niels goed. Meditatie en mindfuless hebben hem nooit meer losgelaten nadat hij in Thailand in de leer ging bij de boeddhistische monniken. Als echte bodhisattva probeert hij zoveel mogelijk mensen te helpen op het pad naar verlichting.

Master Thanadith

Master Thanadith is de leraar van Niels. Ze hebben een bijzondere band en werken inmiddels al 7 jaar samen om het pad naar innerlijke vrede te onderwijzen. De aanwezigheid van Master Tanadith brengt een helende en inspirerende energie met zich mee. Ben je in zijn aanwezigheid dan zul je merken dat je eigen transformatie een boost krijgt.

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 2 juli
Start: 19:30 – 22:00 (probeer 10 minuten eerder aanwezig te zijn)
Kosten: 20 euro (contant betalen)
Aanmelden: via onderstaand formulier

Aanmelding

Meld je aan voor het klankschalenconcert.

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie