Skip links

Inner Mind Center in Rotterdam

Inner Mind Center in Rotterdam

Naast de ontwikkelingen in Den Haag is Niels zijn werkveld aan het verbreden in Rotterdam en heeft hij een baan aangeboden gekregen binnen RED Company (Real Estate Development Company) om alle executives binnen het bedrijf op zowel mentaal als fysiek vlak optimaal te laten functioneren. Iets dat vrij uitzonderlijk is in een vooruitstrevend bedrijf als dit. REDC is een jong, ambitieus, enthousiast en avontuurlijk team en werkt altijd aan innovatieve, design-gedreven en duurzame concepten.

Deze stap naar het zakenleven is voor sommigen misschien wat verrassend, zeker na het bijzondere monnikschap in 2020. Achter de schermen trainde Niels al geruime tijd executives van grote bedrijven en baant hij zijn weg om zijn missie te verwezenlijken, namelijk het creëren van retraitecentra waar mensen behandeld kunnen worden en alles kunnen leren over innerlijke vrede door middel van meditatie en mindfulness.

Samen met de eigenaren van REDC start hij daarom een joint venture met als doel het opzetten van retraitecentra wereldwijd, te beginnen uiteraard met een locatie in Nederland. We streven ernaar om al onze kennis op het gebied van gezondheid en spiritualiteit zo veel mogelijk te verspreiden en daarvoor zijn dit soort stappen essentieel om dat ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Door alle nieuwe ontwikkelingen zal Niels steeds meer een overkoepelende functie krijgen binnen het Inner Mind Center. In plaats van heel veel patiënten behandelen zal hij met name nieuwe patiënten doorverwijzen naar zijn collega’s, zijn collega’s ondersteunen en hen meer verantwoordelijkheden geven. Het Inner Mind Center zal nog meer een bijzondere plek worden waarin je niet alleen als patiënt met de hoogste kwaliteit behandeld wordt maar waar je als therapeut ook kunt doorontwikkelen om te kunnen werken in een hoogwaardig retraitecentrum.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Name*

Website

Reactie