Skip links

Donaties

Donaties voor het centrum

Tijdens mijn reizen naar Thailand en het leren over mindfulness ervaar ik hoe heilzaam het is om in het klooster te verblijven samen met de monniken. Doordat iedereen zo vriendelijk en mindful met elkaar omgaat en regelmatig mediteert voel je de rust en vrede op het moment dat je aankomt in de tempel.

Tot nu toe heb ik bij de mensen die ik meenam op retraite veel stress-gerelateerde klachten vanzelf zien verdwijnen doordat ze leren hoe ze met aandacht naar zichzelf kunnen luisteren en zo tot diepe ontspanning komen.

Van het Inner Mind Center zou ik heel graag een retraitecentrum willen maken waar mensen tot rust kunnen komen en tegelijkertijd behandeld kunnen worden voor klachten waar ze al jaren mee kampen. Met de winst die ik maak met onze behandelingen probeer ik stap voor stap uit te breiden om zo meer mensen te kunnen helpen. Ik merk dat ik meer financiële middelen nodig heb om een volwaardig retraitecentrum op te kunnen zetten.

Mensen die ik behandeld heb en heb mee genomen naar Thailand zijn ontzettend dankbaar en willen me graag helpen om dit doel te bereiken. Ik zie dat ik hun hulp goed kan gebruiken zodat ik meer mensen kan helpen en zo de mindfulness kan verspreiden naar iedereen die dat nodig heeft.

“May I be generous and helpful”

Dana is een Palinees woord dat verschillende betekenissen kent: geven, donatie, vrijgevigheid of ruimhartigheid. We kunnen hierbij onderscheid maken tussen het schenken van geld en goederen, het vrijwillig verrichten van werkzaamheden en het vrijwillig geven van kennis en onderwijs van de Boeddha aan anderen.

Geven (dana), mits met de juiste intentie en zonder verwachtingen, helpt de geest te bevrijden van hebzucht en egoïsme. Zoals alle goede daden, zal de daad van het geven ons in de toekomst geluk brengen.

Waar wordt het geld voor gebruikt
  • 1. Het kunnen aanbieden van een grotere meditatieruimte;
  • 2. Het kunnen aanbieden van retraites op donatiebasis;
  • 3. Het creëeren van een slaapzaal/slaapplekken voor retraitedeelnemers;
  • 4. Het kunnen aanbieden van vrijwilligerswerk;
  • 5. Het helpen van patiënten die onze behandelingen niet kunnen betalen vanwege hun ziekte of aandoening.

Ontvangen donaties sinds 2019

Donatiesaldo

Aantal geholpen patienten: 1  (reviews volgen)
Uw donatie is welkom!

U kunt op de volgende manieren uw bijdrage aan het Inner Mind Center overmaken:

1. U bent welkom op ons centrum om uw bijdrage contant te doneren.

2. U kunt u donatie overmaken per bank. Klik op “doneer uw bijdrage”.

Doneer uw bijdrage
Niels de Stürler Boekwijt
Niels de Stürler Boekwijt, oprichter van het Inner Mind Center

Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde…

Lees meer over Niels de Stürler Boekwijt
Accountantsverklaring

Als financiële huisarts van het Inner Mind Center zie ik erop toe dat alle donaties worden gereserveerd voor het beoogde doel: het realiseren van een retraitecentrum.

Paul Jansen – Planning Vision

Paul Jansen
× Chat met ons