Skip links

Revalidatietraining

Revalidatietraining

De Revalidatietraining binnen het Inner Mind Center is een combinatie van personal training, revalidatietraining en Martial Arts (krijgskunst). Met deze brede expertise zorgt de revalidatietrainer ervoor dat zijn training te allen tijde naadloos aansluit op dat wat de patiënt nodig heeft.

Tijdens de revalidatietraining wordt er geen gebruik gemaakt van hulpmiddelen (gewichten, machines, etc.) en zal er alleen in gesloten ketens worden geoefend. Dat wil zeggen dat je je eigen lichaam gebruikt als trainingsinstrument en dat je tijdens elke oefening je hele lichaam gebruikt om de oefening te verwezenlijken. Deze unieke revalidatietraining zorgt er daarom ook voor dat de effectiviteit van de training toeneemt en mensen in kortere tijd meer bereiken dan met de meeste andere sporten en/of revalidatietraining.

Trainingsopbouw:
  1. Het verbeteren van uw lichaamshouding;
    Gedurende de jaren kan het zo zijn dat ons lichaam een houding heeft aangenomen die ervoor zorgt dat klachten in stand worden gehouden. Het is belangrijk dat uw lichaamshouding en de stand op uw voeten zo min mogelijk belastend zijn. Tijdens de revalidatietraining leert u alles over een juiste lichaamshouding.
  2. Het gezonder maken van uw blessure;
    Heeft u de juiste lichaamshouding (uw fundament) aangeleerd gekregen dan kunt u al snel verder met het gezonder en krachtiger maken van de lichaamsstructuren die door slijtage, een blessure of operatie kwetsbaar zijn geworden. Onze revalidatietrainer geeft oefeningen die makkelijk en overal uit te voeren zijn.
  3. Herpakken van sport en andere dagelijkse activiteiten;
    U voelt dat uw lichaam sterker is geworden en u bent er klaar voor om uw dagelijkse activiteiten en sport weer op te pakken. Afhankelijk van de ernst van uw klacht krijgt u specifieke aanwijzingen en oefeningen mee om stap voor stap al uw activiteiten weer op te bouwen.
In de revalidatietraining:

Traint u met uw eigen lijf

Traint u in gesloten ketens

Traint u zonder hulpmiddelen

Leert u hoe u beste met uw lichaam om kan gaan

Krijgt u oefeningen die makkelijk te integreren zijn in uw dagelijkse activiteiten

Vergroot u uw conditie

Versterkt u uw fysieke en mentale kracht

Krijgt u meer zelfvertrouwen

Tarieven (zie revalidatietraining)
1 persoon
30 minuten
€65,00
1 persoon
60 minuten
€95,00
2 personen
60 minuten
€130,00 (€65,00 p.p.)
3 personen
60 minuten
€165,00 (€55,00 p.p.)
4 personen
60 minuten
€180,00 (€45,00 p.p.)
Danny van Leeuwen
Revalidatietraining door Danny van Leeuwen

Danny van Leeuwen is revalidatietrainer en personal trainer bij het Inner Mind Center. Veel van onze patiënten maken al gebruik van zijn trainingen om te herstellen van hun klachten en hun lichaam sterker te maken. Of je nu rugklachten hebt, last van je bekken…

Lees meer over Danny van Leeuwen
Aanmelding

Aanmelden voor een revalidatietraining kan hier. Vul je je gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nog vragen of wil je eerst je situatie bespreken? Mail dan naar info@innermindcenter.com of bel ons op 06 – 22 70 66 07.

× Chat met ons