Skip links

Life coaching

Life coaching

Life coaching helpt je jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Vanuit jouw talenten en je diepste wensen. Of het nu gaat om jezelf, de relaties met anderen, werk, liefde.
Even voorstellen…

Als Life Coach werk ik veel samen met mensen die graag iets willen veranderen in hun leven. Daarbij help ik je om de hoe-vraag te beantwoorden. Om bij dat antwoord te komen, is het voor mij erg belangrijk om te weten, wat er aan de hand is. Soms is het gerelateerd aan werk of liefde, maar het kunnen ook diepere blokkades zijn. Gevoelens zoals je anders voelen of onverklaarbare onzekerheid. Of gevoelsmatig niet op je plek zitten. Daardoor heb je een houding aangenomen waar je aan voorbij wilt gaan, omdat het je in je dagelijkse leven belemmert. Na talloze goede gesprekken met je vrienden en familie, al de hulp die je al hebt gekregen, ben je ten einde raad, want niets helpt. Ik help jou graag bij het vinden van jouw kracht.

Mijn naam is Rosa Winkel en ik ben Life Coach.

Ik beschik over een brede kennis in psychologie en ben gecertificeerd NLP-deskundige, mindfulnesstrainer MBSR, Breathworker, Spirit Healer & Mediumship, en Biotherapist.

Waarom Life Coaching bij Rosa?

In de loop der jaren is mijn aangeboren sterk ontwikkelde intuïtief vermogen toegenomen wat ervoor zorgt dat ik sneller tot de kern kan komen dan andere therapeuten.
Dit stelt mij in staat buiten de problematiek ook de innerlijke behoeftes te herkennen, die moeilijk zelf te zien zijn of waar je niet makkelijk bij komt. Door deze behoeftes vanaf het begin aan het licht te brengen, weet jij snel wat de noodzaak, de gevolgen en de consequenties zijn. Hierdoor word je sneller in beweging gezet en ervaar je dus ook sneller resultaten.

Hoe weet ik of Life Coaching iets voor mij is?

Vraag jij jezelf af of dit wel iets voor jou is? Wat zou het voor jou betekenen om meer helderheid te krijgen over de volgende stap in je leven? Of, hoe belangrijk is het voor je om van jezelf te houden? Wat betekent dat eigenlijk? Misschien herken jij jezelf in deze vragen en stellingen:

  • Wat is nu eigenlijk mijn echte passie of doel in het leven?
  • Ik heb moeite met het maken van een keuze.
  • Ik wil mijn zakelijke en privé-situatie graag veranderen, alleen ontbreken er voor mij handvatten. Ik weet namelijk niet hoe

of..

  • Mijn onzekerheid zorgt ervoor dat ik op een negatieve manier naar mezelf ga kijken.
  • Ik wil zo graag mezelf zijn, alleen weet ik niet hoe. Ik heb het gevoel dat ik me steeds moet aanpassen.

Als een of meerdere vragen op jou van toepassing zijn, ga ik graag met je in gesprek.

De onderwerpen die naar voren komen kunnen veel bij je los maken en hier gaan we samen op een zorgzame manier mee om.

Coachingstraject individueel

De eerste en belangrijkste relatie is die met jezelf. In dit diepgaande en intensieve coachingstraject wordt de verbinding gemaakt met de kern van jouw zijn om vervolgens vanuit hier te leven; communiceren, keuzes maken, gedragen, denken en verbinden met de omgeving. Dit doen we door middel van een doorlopend traject waarbij we elkaar eens in de week of eens in de twee weken ontmoeten. Gedurende dit traject worden verschillende handvatten en oefeningen ingezet om diepe inzichten te verankeren in de gedrags- en denkpatronen.

Coachingstraject voor partners

Wanneer je in liefdesrelatie bent met iemand, gaat je relatie door verschillende fases. Zo kan het ontstaan dat je meer uit je relatie wil halen of je wilt de sleur waarin je bent geraakt achter je laten en meer leven in de relatie brengen. Maar hoe doe je dat? We gaan samen kijken naar het achterliggende probleem. Een relatie heb je namelijk met z’n tweeën en grotendeels ligt er ook een verantwoordelijkheid bij jezelf.

Waar werken we aan in dit coachingstraject voor partners?

Dit traject is in samenwerking met Niels de Stürler Boekwijt, Master in Mindfulness. Samen begeleiden we jou en je partner naar een Mindfulle relatie. Dit doen we door middel van een doorlopend op maat gemaakt traject waarbij jullie Mindfulness-sessies afwisselen met Coachings-sessies. Deze sessies worden op elkaar afgestemd om de hoofdvragen die vanuit jullie geformuleerd zijn, aan te pakken. We zullen elkaar 1x per week of 1x per twee weken ontmoeten. De sessies duren 1,5 uur.
Tijdens het programma werken we o.a. aan zorgen voor jezelf, mindful communiceren, liefde, intimiteit en seksualiteit.

Hoe ga ik te werk?

Als coach richt ik mij op specifieke onderwerpen van je leven die je wilt veranderen. Na een kennismaking en bespreking van het traject dat bij jou past, werken we met verschillende psychologische methodes en theorieën aan de verandering van je levenshouding. Door gebruik te maken van NLP-technieken en meer in te gaan op de zesde zintuig-beleving ontstaat er ruimte om te kunnen achterhalen wat je blokkades zijn. Dit proces bestaat uit een programma dat ik na veel research en studies heb samengesteld en waardoor ik bij elke persoon de specifieke behoeften kan achterhalen. Dit bepaalt de uiteindelijke koers die we samen gaan varen en waarin ik je begeleid bij het toepassen van een verandering in je gedrag. Dit resulteert in het ontwikkelen van zelfreflectief denken: het kunnen benoemen van je doelen, het kunnen vormgeven aan deze doelen en meer inzicht krijgen in je behoeften. Hierdoor sta je meer in contact met jezelf en word je zelfverzekerder. Dit draagt bij aan jouw manier van een
gelukkig leven. Relaties worden gelijkwaardiger en kunnen zowel zakelijk als privé beter aansluiten bij de kernwaardes in jouw leven.

Nieuwsgierig? Kom langs voor een intakegesprek

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je een keer willen kennismaken om inzichtelijk te krijgen of dit echt iets voor jou is? Neem dan gerust contact met me op voor een intake gesprek en laten we samen tijdens een persoonlijk gesprek van gedachten wisselen.

Warme groet, Rosa Winkel

Inner Mind Center Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 40-d, 2341 BV Oegstgeest

De algemene voorwaarden voor Life Coaching door Rosa Winkel zijn hier te downloaden.

Aanmelden
× Chat met ons