Skip links

Behandelcases

Onze behandelcases

Binnen het Inner Mind Center proberen we altijd naar de hoogste kwaliteit te streven. We zijn daarom ook blij als onze patiënten tevreden zijn over ons werk. Lees hieronder meer over hun ervaringen.

Lees hier enkele behandelcasussen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 onderzoek en intake

De meeste patiënten komen binnen met lichamelijke of mentale klachten. Wanneer u bij ons nog geen onderzoek heeft gehad is het nog onbekend wat u nodig heeft om te herstellen. In ons centrum kun je de osteopaten vergelijken met de huisarts. Het eerste consult start daarom ook de osteopaat. Door de uitgebreide intake en het osteopathisch onderzoek krijgen we een helder beeld over wat er aan de hand is en hoe we uw klachten het beste kunnen behandelen.

Stap 2 behandelplan

De osteopaat stelt samen met u het behandelplan samen. Er wordt nauwkeurig gekeken welke behandelingen u nodig heeft.

Stap 3 evaluatie

Gedurende het behandeltraject wordt u nauwlettend in de gaten gehouden en tijdens ieder consult wordt bijgehouden wat de behandelresultaten zijn. De collega’s van het Inner Mind Center hebben regelmatig intercollegiaal overleg om de behandelingen goed af te kunnen stemmen.

Stap 4 afronding

Nadat u bent herstelt van uw klachten blijft u eens in het half jaar onder behandeling. Dit doen we om recidieven te voorkomen en om uw algehele gezondheid zo optimaal mogelijk te houden.

 

Lees hier enkele behandelcasussen

Behandelcasus met dezelfde opmaak als bij ‘ervaringen patienten’

× Chat met ons