Skip links

Abonnementen en strippenkaarten

Abonnementen en strippenkaarten

Op deze pagina kun je een antwoord vinden op de meestgestelde vragen. Via de button hieronder kun je je aanmelden voor een abonnement of strippenkaart.

Heb je een abonnement of rittenkaart voor yoga en/of mindfulness, dan ontvang je van ons een e-mail met instructies en inloggegevens voor de Inner Mind Center app. Via deze app kun je je aanmelden voor lessen en kun je het lesrooster zien, een nieuw abonnement afsluiten of rittenkaart aanschaffen en het laatste nieuws lezen.

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Klik op de button rechtsboven om je aan te melden voor een proefles en de datum en tijd te kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail en de docent wordt op de hoogte gesteld van je komst.

Kun je onverhoopt toch niet komen, stuur dan een mail naar info@innermindcenter.com

Klik op de button rechtsboven om je aan te melden voor een abonnement of rittenkaart, en vul het formulier in.

Na je aanmelding ontvang je van ons een welkomstmail met daarin instructies. Vervolgens kun je een wachtwoord aanmaken en de app downloaden in de App Store of Google Playstore.

Wil je een abonnement verlengen of een nieuwe rittenkaart aanschaffen, dan kan dat alleen via de portal op de website en niet via de app.

Ga naar de App Store of Google Play Store en zoek op Inner Mind Center.

De inloggegevens ontvang je van ons zodra je je via de website hebt aangemeld voor een abonnement of strippenkaart.

Ga naar getgrib.nl en kies voor ‘Inloggen’ rechtsboven. Je kunt hier o.a. je profiel bekijken, lesroosters zien, en abonnementen en rittenkaarten aanschaffen.

Als er wijzigingen zijn in je persoonlijke gegevens, geef deze dan aan ons door via de mail (info@innermindcenter.com) Je kunt je gegevens niet zelf aanpassen.

Om een account aan te maken, moet je eerst een abonnement of rittenkaart aanschaffen.

Vervolgens ontvang je van ons een welkomstmail met instructies voor het aanmaken van het account.

Klik in deze mail op ‘Account aanmaken’ en maak een wachtwoord aan in het inlogscherm dat vervolgens opent. Als er al iets is ingevuld, kun je dit verwijderen en je zelfgekozen wachtwoord aanmaken en bevestigen.

  1. Log in in de app of via de website
  2. Klik in het menu op ‘Rooster’
  3. Selecteer de juiste les
  4. Klik op ‘Inschrijven’

Je kunt de reservering ook herhalen voor een vast aantal weken of kiezen voor een vaste inschrijving. Houd er dan wel rekening mee dat je je afmeldt voor een les als je onverhoopt toch niet kunt.

  1. Log in in de app of via de website
  2. Ga in het menu naar Reserveringen of Mijn reserveringen
  3. Bekijk de les
  4. Klik op de button ‘Annuleer deze reservering’

Ga naar het inlogscherm op de app of de website en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Je krijgt een mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

  1. Log in via de app of website.
  2. Ga op de website naar je naam rechtsboven en kies dan voor ‘Mijn abonnementen’. In de app ga je via het menu naar ‘Mijn gegevens’. Onderaan zie je het abonnement of hoeveel ritten je nog over hebt op je rittenkaart.
× Chat met ons